Gas en licht vergelijken De Zilk Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gasverbruik zie je terug in jouw energierekening. Vandaar is het verstandig om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in De Zilk vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Zilk [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Noordwijkerhout (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in De Zilk doen de meesten bij één maatschappij. Met behulp van de energievergelijker zie je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Engie 1 jaar contract april 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, grijs, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit De Zilk.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is voldoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Eneco, Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent? In de volgende lijst vind je de vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €90 – €240. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen De Zilk vegelijken. Onderstaand bekijk jij aannemelijke prijzen voor enkele type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in De Zilk. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Noordwijkerhout.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €121,5 €133 €141,25
Tussenwoning €109,5 €138,25 €155 €164
Hoekwoning €132,25 €151 €168,75 €178
2 onder 1 kap €146,5 €170 €184,25 €192,25
Vrijstaand €177 €200,25 €212,25 €223
Modaal €123,75 €144,25 €160 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Cogas). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Normaliter is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in De Zilk? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA en Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Bijgaand achterhaal je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij zonder problemen door gebruik te maken van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van veel “groene” systemen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Ursem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval meteen de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen met bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Steeds meer Nederlanders willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven De Zilk.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Zilk werkt nu in een online omgeving. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden zodra je een boel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Neerijnen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in De Zilk? Doe dit door te gaan voor milieuvriendelijke installaties zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zo draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten De Zilk vergelijken Nu een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten