Gas en licht vergelijken Ursem Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Daarom is het slim om na te gaan welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Ursem vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in. Door middel van de vergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je snel de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ursem [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Koggenland (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Ursem doen de meesten bij één leverancier. Door middel van onze tool tref jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met de stappen hieronder (of check goedkope tarieven Endinet Groep).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, zon, wind, groen uit EU, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Ursem.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE of Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers? Onderstaand vind je actuele kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €105 en €235. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Ursem vegelijken. In de tabel bekijk je de modale energiekosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ursem. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Koggenland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €120,75 €130,75 €140,5
Tussenwoning €108,5 €139,25 €154,25 €164,5
Hoekwoning €132,25 €152,5 €166,5 €176,5
2 onder 1 kap €144,25 €168 €182,75 €191,25
Bungalow €176,75 €200,5 €214 €222
Standaard €123 €147,25 €159,75 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is een stroomprobleem in enkele ogenblikken opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Ursem? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website vind jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. O.a. “neem een waterbespaarder ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of koop een HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Intergas of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je vandaag nog door gebruik te maken van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit veel verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Middelharnis vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan vlug de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Beste reviews

Opvallend veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Ursem.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer om die reden jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ursem kan vandaag nog online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn regelmatig lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Erp afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Ursem is ook mogelijk door te beleggen in groene oplossingen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ursem vergelijken Direct een gas & licht contract aanvragen & afsluiten