Gas en licht vergelijken Stevensweert Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gasverbruik drukt zwaar op jouw energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Stevensweert vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Geholpen door onze tool kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stevensweert [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Maasgouw (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Stevensweert is gewoon mogelijk bij één leverancier. Aan de hand van de energievergelijker vind je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over stroom van UnitedConsumers).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Stevensweert.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Eneco, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE? In de volgende lijst vind je de veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen behoorlijk per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €75 – €165. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Stevensweert vegelijken. Hierna bekijk jij de gemiddelde tarieven voor veel voorkomende type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Stevensweert. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Maasgouw.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,25 €132,25 €141,25
Tussenwoning €109,5 €138,5 €152,75 €162,5
Hoekwoning €130,25 €150 €166,5 €176,5
2 onder 1 kap €144,5 €168,75 €182,5 €191,25
Bungalow €178,75 €197,5 €214,25 €221,25
Modaal €123,75 €146,5 €161,5 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Stevensweert? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en/of NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website zie je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “een programmeerbare thermostaat ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat vandaag nog door gebruik van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van aantrekkelijke milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Neem nou pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Lies vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan snel de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van onder andere groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Goede recensies

Sommige contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en de laatste reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Stevensweert.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk om die reden jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stevensweert gaat vlug in een online omgeving. Daarvoor zijn B2B contracten. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan groter worden wanneer je veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Dongen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Stevensweert? Doe dit door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Stevensweert vergelijken Probleemloos een licht & gas contract aanvragen + afsluiten