Gas en licht vergelijken Dongen Nu leveranciers vergelijken en bespaar €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor loont het om te vergelijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Dongen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook geschatte verbruik in. D.m.v. de vergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Dongen [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Dongen (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Dongen doe je wel bij één partij. Met behulp van onze tool bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Qwint 3 jaar contract maart 2023).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, zon, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Dongen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is zat in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Vattenfall, Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? In de opsomming tref je de huidige top pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €115 – €205. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Dongen vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de modale tarieven voor verschillende type huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Dongen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Dongen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,5 €131 €141,75
Tussenwoning €108,25 €138,25 €152,5 €162,5
Hoekwoning €130,75 €149,25 €166,25 €177,75
2 onder 1 kap €146,25 €170,25 €183,25 €194
Landhuis €176,5 €197,5 €215,5 €223,75
Gemiddeld €123,25 €145,25 €159,5 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Westland Infra). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Dongen? Of je nu stroom afneemt bij Essent en Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder zie je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “het gebruik van lichtdimmers ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je moeiteloos aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van interessante milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. O.a. warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Vlaardingen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan ogenblikkelijk de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met onder andere zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste beoordeling

Een deel van de contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het cijfer en nieuwe recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Dongen.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk eerst de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Dongen gaat ogenblikkelijk in een online omgeving. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Nieuwstadt afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Dongen kan natuurlijk door te kiezen voor “groene” producten zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Dongen vergelijken Simpel een licht en gas contract afsluiten + aanvragen