Gas en licht vergelijken Vlaardingen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Daarom is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Vlaardingen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. D.m.v. de vergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vlaardingen [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest onmisbare aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één compleet abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier actief in de buurt van Vlaardingen (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Vlaardingen doe je wel bij één organisatie. Dankzij onze tool bekijk jij de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk welkomstpremie Fenor).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Vlaardingen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? In de opsomming achterhaal je een aantal kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanmerkelijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €105 en €220. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Vlaardingen vegelijken. Hieronder achterhaal je geschatte prijzen voor diverse soorten woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Vlaardingen. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Vlaardingen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €123,25 €130,5 €141,75
Tussenwoning €107,75 €140,75 €153 €164,75
Hoekwoning €131,75 €149,5 €167,5 €177,5
2 onder 1 kap €144,5 €169 €183,25 €192,75
Vrijstaand €177,75 €197,75 €213,25 €223,75
Modaal €122,25 €145,75 €158,25 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Vlaardingen? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA en/of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder vind je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “meer truien en dekens gebruiken ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.” Of koop een HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, Nefit of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je nu door gebruik van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag zijn er aantrekkelijke verantwoorde installaties die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Wil jij graag uitstekende service, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Nederweert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met bronnen zoals groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Sommige woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar het klantcijfer en recente comments van andere consumenten voor energiebedrijven Vlaardingen.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vlaardingen kan binnen no-time in een online omgeving. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn altijd voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Garyp afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Vlaardingen gebeurt ook door te beleggen in verantwoorde oplossingen als zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Vlaardingen vergelijken Direct een elektra & gas abonnement aanvragen & afsluiten