Gas en licht vergelijken Lies Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gasverbruik zie je terug in de energiekosten. Hierdoor is het slim om te controleren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Lies vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lies [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Terschelling (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Lies doen de meesten bij één aanbieder. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Leon Zeewolde voor gas en stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Lies.

Nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is passend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice of Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl? Onderstaand detecteer je actuele scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen flink per gezin. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €115 – €245. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Lies vegelijken. Onderstaand detecteer je de doorsnee gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lies. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Terschelling.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €122,5 €132,25 €143,5
Tussenwoning €107,25 €140,25 €154 €165
Hoekwoning €130,75 €149,5 €168,5 €177,5
2 onder 1 kap €144,25 €169,25 €182,5 €194,25
Villa €178 €197,25 €215,25 €221,5
Modaal €124 €146 €161,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Lies? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice of Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je eenvoudig door middel van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante groene producten die op lage kosten draaien. Zoals zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket De Wilgen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval gemakkelijk de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van 0groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Beste klantervaring

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je de totale beoordeling en nieuwe meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Lies.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer dus de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lies werkt meteen door het internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn soms lager dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen als je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Vlaardingen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Lies? Dat kan door te investeren in “groene” oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op deze manier draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Lies vergelijken Makkelijk & snel een gas en stroom contract aanvragen & afsluiten