Gas en licht vergelijken Spaubeek Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat je verstookt drukt zwaar op je energierekening. Daarom is het slim om te checken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Spaubeek vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spaubeek [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Beek (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Spaubeek is gewoon mogelijk bij één leverancier. Geholpen door deze website achterhaal je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk direct Enexis).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit NL, wind, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Spaubeek.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is genoeg in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Essent, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? Hierna vind jij de top energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €120 en €230. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Spaubeek vegelijken. Onderstaand tref jij de modale kosten voor verschillende soorten woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Spaubeek. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Beek.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €121,25 €131,5 €143,25
Tussenwoning €109,5 €139,5 €152,75 €163,75
Hoekwoning €132 €152,5 €169 €178,75
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €184,5 €192,75
Landhuis €176,5 €199,5 €214,5 €221,25
Standaard €124,25 €147,25 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen in no-time verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Spaubeek? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Remeha of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij vlug middels onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik zijn er velerlei groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Leiden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan ogenblikkelijk de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Spaubeek.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer eerst de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer info over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spaubeek is eenvoudig via internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Den Helder afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Spaubeek kan natuurlijk door te beleggen in “groene” energiebronnen zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Spaubeek vergelijken Probleemloos een gas en stroom contract aanvragen & afsluiten