Gas en licht vergelijken Soerendonk Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Soerendonk vergelijken? Voer je adres plus verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kun je snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Soerendonk [Update oktober 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de basis aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Cranendonck (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Soerendonk is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk direct Leon Zeewolde).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor oktober 2023.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Soerendonk.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is gepast bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten oktober 2023

Ben je al bekend met Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent of Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE? Hierna vind jij de top gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €110 en €240. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Soerendonk vegelijken. In de tabel tref jij geschatte tarieven voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Soerendonk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel vind je het verwachte energieverbruik in de regio Cranendonck.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122 €132 €141
Tussenwoning €106,5 €140,25 €154,25 €164,75
Hoekwoning €132,5 €150,75 €167 €178,5
2 onder 1 kap €145,75 €169 €183,25 €192,5
Bungalow €176,5 €197,25 €213,75 €221,25
Gemiddeld €121,25 €144,25 €160,5 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is zo’n storing binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Soerendonk? Of je nu stroom afneemt bij Essent of Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna bekijk je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “de verwarming omlaag doen ” en “De koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je nu door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van diverse verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. Bijv. infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Lathum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan eenvoudig de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder (die werken in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste beoordeling

Veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Soerendonk.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer als eerste de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Soerendonk is zonder problemen door het internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Deil afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Soerendonk is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke oplossingen als pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Soerendonk vergelijken Snel online een licht & gas contract aanvragen en afsluiten