Gas en licht vergelijken Deil Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Nu gas en licht leveranciers in Deil vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruiksgegevens in. Dankzij de vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Deil [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Geldermalsen (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Deil doe je wel bij één bedrijf. Door middel van gaslichtafsluiten.nl vind je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek Innova Energie 1 jaar contract juni 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit EU, groen, zon, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Deil.

Nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? In de opsomming ontdek je een aantal veel gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €80 tot €250. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Deil vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de nominale tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Deil. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Geldermalsen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €122,25 €131,25 €142,5
Tussenwoning €106,25 €139,5 €153 €162,25
Hoekwoning €130,5 €152,25 €167 €177,5
2 onder 1 kap €145,25 €168,75 €181,25 €193,5
Villa €177 €197,75 €213,25 €221,5
Gemiddeld €123,25 €146 €160,5 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Deil? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “neem een waterbespaarder ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Atag of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij probleemloos via onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik is er keuzen uit meerdere duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Valkenburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan eenvoudig de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot vandaag nog de goedkoopste leverancier (werkzaam in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste reviews

Sommige contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Hiervoor check je de totale beoordeling en betrouwbare beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Deil.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Deil kan eenvoudig via internet. Je vindt veel B2B contracten. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Netterden afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Deil gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde systemen als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Deil vergelijken Snel online een licht en gas abonnement aanvragen + afsluiten