Gas en licht vergelijken Valkenburg Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Valkenburg vergelijken? Voer je adres + verbruik in. Middels de energievergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Valkenburg [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier werkzaam rondom Valkenburg (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Valkenburg kan gemakkelijk bij één aanbieder. Met behulp van onze tool bekijk je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over voordelig tarief Budget Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, grijs, zon, groen, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Valkenburg.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is genoeg in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent, Eneco of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? Onderstaand achterhaal jij diverse veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen behoorlijk per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €105 en €225. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Valkenburg vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij de gemiddelde energiekosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Valkenburg. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Valkenburg.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121,75 €132,75 €141
Tussenwoning €109,5 €138,75 €154,75 €164,25
Hoekwoning €131 €151,5 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,25 €183,5 €192,5
Vrijstaand €178,25 €199,25 €214,75 €223,5
Doorsnee €123 €147,5 €158,25 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Valkenburg? Of je nu stroom afneemt bij Eneco en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna vind je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je vlug door gebruik van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Heden ten dage vind je meerdere duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Midlum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan moeiteloos de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Beste reviews

Sommige huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het klantcijfer en betrouwbare recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Valkenburg.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Controleer hierom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Valkenburg gaat simpelweg via de pc. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan toenemen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Etten afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel bedrijven willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Valkenburg kan natuurlijk door te investeren in “groene” installaties als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Valkenburg vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen