Gas en licht vergelijken Etten Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gasverbruik kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het slim om na te gaan welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Etten vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Etten [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Oude IJsselstreek (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Etten is gewoon mogelijk bij één leverancier. Middels de gaslicht-vergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Anode Energie welkomstkorting maart 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Gelderland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, zon, wind, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Etten.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Eneco, NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? Hieronder vind je actuele top stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanzienlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €80 tot €240. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Etten vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de nominale prijzen voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Etten. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oude IJsselstreek.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €123,25 €132 €142
Tussenwoning €108,25 €139,75 €155,5 €162,5
Hoekwoning €130,5 €151,5 €168 €177
2 onder 1 kap €147,25 €169,5 €184 €193,25
Landhuis €176,75 €200,5 €213,75 €224,5
Gemiddeld €121,5 €146,5 €158,5 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal komt dit door de netbeheerder (als. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Vaak is een stroomprobleem heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Etten? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website detecteer je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of koop een HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Vaillant of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je à la minute d.m.v. onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig is er keuzen uit meerdere milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Westmaas vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende recensies

Een deel van de mensen willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het cijfer en nieuwe beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Etten.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check dus de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Etten kan vlug online. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn vaak gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen toenemen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Ootmarsum afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke klanten investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Etten? Doe dit door een belang te nemen in “groene” installaties zoals o.a. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Etten vergelijken Eenvoudig een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten