Gas en licht vergelijken Lathum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gasverbruik zie je terug in de energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Lathum vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lathum [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de regio Zevenaar (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Lathum kan gelukkig wel bij één bedrijf. Middels de vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Eneco voor gas en licht).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, zon, groen uit EU, groen, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Lathum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is gepast in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? Onderstaand tref je een aantal veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen wel per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €85 – €160. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Lathum vegelijken. Hieronder achterhaal jij de gemiddelde gas-licht kosten voor diverse soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Lathum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Zevenaar.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €121,25 €133,25 €140,75
Tussenwoning €108,75 €139 €153,25 €165
Hoekwoning €131,5 €149,75 €166,5 €179
2 onder 1 kap €147,5 €169,25 €181,5 €192,5
Landhuis €178,25 €198,25 €213,75 €221,75
Gemiddeld €122,5 €144,25 €159,5 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal komt dit door de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Lathum? Dit is niet afhankelijk van Eneco en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna tref jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Kies voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij probleemloos op basis van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame producten die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Cromvoirt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval gemakkelijk de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten met bijvoorbeeld zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Een groeiend aantal woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Lathum.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk altijd de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lathum kan direct online. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn altijd voordeliger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen toenemen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Valkenburg afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Lathum? Doe dit door te investeren in verantwoorde installaties zoals biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Lathum vergelijken Eenvoudig een stroom & gas contract afsluiten & aanvragen