Gas en licht vergelijken Smakt Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Smakt vergelijken? Voer je adres & verbruiksgegevens in. Op basis van de vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Smakt [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Venray (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Smakt doen de meesten bij één partij. Door gebruik te maken van de vergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk direct Energieflex).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit NL, zon, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Smakt.

Nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio? Onderstaand achterhaal jij een aantal veel gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €120 en €250. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Smakt vegelijken. Hieronder bekijk jij de gemiddelde tarieven voor populaire type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Smakt. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel vind je het geschatte energieverbruik in de regio Venray.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €120,75 €132,5 €143
Tussenwoning €108,25 €139,75 €152,75 €164,5
Hoekwoning €131 €152 €168,75 €179,5
2 onder 1 kap €145,5 €169,75 €181,5 €193,25
Vrijstaand €177,25 €198,75 €215,5 €224,25
Gemiddeld €124 €147,25 €160,5 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (denk aan Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Vaak is een elektriciteitsprobleem heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Smakt? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor en NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij gemakkelijk middels onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag bestaan er meerdere verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Langelo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan moeiteloos de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert à la minute de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Een deel van de huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om hier achter te komen check je het cijfer en recentelijke recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Smakt.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer dus de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Smakt werkt direct door het internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in De Wilp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Smakt kan natuurlijk door te gaan voor verantwoorde systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zo draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Smakt vergelijken Snel een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen