Gas en licht vergelijken De Wilp Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas zie je terug in jouw energienota. Hierom is het geen gek idee om te controleren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in De Wilp vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruik in. Dankzij onze tool kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Wilp [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet via één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Marum (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in De Wilp is gewoon mogelijk bij één partij. Via de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Energiedirect.nl 1 jaar contract februari 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, grijs, groen uit NL, zon, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in De Wilp.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom voldoet in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers? In de kolommen hierna vind je actuele top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanzienlijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €80 tot €205. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen De Wilp vegelijken. Hierna achterhaal je geschatte gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in De Wilp. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Marum.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €120,75 €132,75 €142,25
Tussenwoning €107,5 €138,25 €155,5 €164,25
Hoekwoning €129,75 €150,75 €167,75 €179,25
2 onder 1 kap €145 €169,75 €182 €194,5
Bungalow €177,25 €199 €213,75 €223,75
Doorsnee €124 €145 €159,75 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n storing in no-time verholpen. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in De Wilp? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie of Oxxio: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna achterhaal jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Zoals “het gebruik van lichtdimmers ” en “Een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij moeiteloos via onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Vandaag de dag bestaan er allerlei verantwoorde installaties die veel minder stroom gebruiken. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Urk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval nu de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij doorzoekt simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste waardering

Sommige Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is wenselijk. Daarvoor lees je het klantcijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven De Wilp.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Controleer als eerste het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Wilp is direct via de pc. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn soms betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden zodra je veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Neede afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke klanten investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in De Wilp? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Wilp vergelijken Probleemloos een stroom en gas abonnement afsluiten en aanvragen