Gas en licht vergelijken Urk Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Urk vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. Middels onze tool kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarna detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Urk [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest vitale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Urk (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Urk doen de meesten bij één aanbieder. Dankzij de energievergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk goedkope tarieven Enduris).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Flevoland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, grijs, groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Urk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is passend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie? Hieronder tref jij een aantal scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren nogal per huis. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €105 tot €225. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Urk vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de modale energiekosten voor populaire type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Urk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Urk.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €122,25 €133,25 €142
Tussenwoning €108,5 €140,5 €153,75 €163,25
Hoekwoning €132,5 €152,25 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €145,75 €170,5 €184,25 €192,25
Vrijstaand €178 €199,5 €212,75 €222,25
Gemiddeld €123,5 €144,25 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. In de regel is een stroomprobleem binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Urk? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en/of Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand zie je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Nefit of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit zonder problemen met onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Vandaag de dag zijn er interessante “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Middelaar vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval snel de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Flevoland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bijv. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste beoordeling

Enkele mensen willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Urk.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele info inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Urk kan vlug via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan sterk oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Erm afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Urk kan natuurlijk door te kiezen voor groene energiebronnen zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Urk vergelijken Vandaag nog een licht en gas contract afsluiten + aanvragen