Gas en licht vergelijken Langelo Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energiekosten. Hierom loont het om te bekijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Langelo vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Langelo [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Noordenveld (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Langelo kan gelukkig wel bij één bedrijf. D.m.v. onze tool ontdek je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Coteq Netbeheer overstappen).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, grijs, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Langelo.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is afdoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? In de opsomming ontdek je actuele scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen wel per huis. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €110 – €205. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Langelo vegelijken. Hierna tref jij de nominale tarieven voor verschillende woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Langelo. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Noordenveld.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €120,25 €133,25 €141
Tussenwoning €106,75 €139,25 €154,75 €164
Hoekwoning €129,5 €150,25 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €181,25 €192,25
Landhuis €176,5 €200,5 €215,25 €221,25
Standaard €121,25 €144,25 €160,5 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Langelo? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor en Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “led-lampen gebruiken ” en “De vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij à la minute aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik kan je profiteren van aantrekkelijke duurzame oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Clinge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan vandaag nog de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Sommige woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het cijfer en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Langelo.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check daarom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Langelo kan snel via internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. De korting kan hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Urk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Langelo gebeurt ook door een belang te nemen in verantwoorde installaties zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Langelo vergelijken Direct een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten