Gas en licht vergelijken Clinge Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het verstookte gas drukt zwaar op je energierekening. Daarom is het goed om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Clinge vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Door middel van onze tool kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Clinge [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Hulst (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Clinge doe je wel bij één aanbieder. Aan de hand van deze website vind jij de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek Vandebron contract juni 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zeeland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, grijs, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Clinge.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? In de volgende lijst tref je diverse meest gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen flink per huishouden. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €90 en €205. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Clinge vegelijken. In de tabel achterhaal je mogelijke gas-licht kosten voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Clinge. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Hulst.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,5 €132,5 €143
Tussenwoning €109,25 €140,25 €154,25 €165,25
Hoekwoning €129,75 €151,5 €167 €178,5
2 onder 1 kap €144,25 €167,25 €182 €193,5
Vrijstaand €179 €200,5 €212,5 €222
Doorsnee €123,75 €144,75 €158,25 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel komt dit door de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Clinge? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna vind je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “een programmeerbare thermostaat ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij onmiddellijk met onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van interessante milieuvriendelijke oplossingen die op lage kosten draaien. Zoals warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Tiel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan ogenblikkelijk de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft onmiddellijk de goedkoopste maatschappij (uit Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan zeker de “duurzame energie” filter. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van onder andere groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Enkele huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en heldere communicatie is wenselijk. Om hier achter te komen lees je de totale beoordeling en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Clinge.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer altijd de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Clinge kan meteen via de pc. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Middelaar afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Clinge kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” systemen zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zo draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Clinge vergelijken Vandaag nog een gas en elektra abonnement afsluiten en aanvragen