Gas en licht vergelijken Tiel Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Tiel vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tiel [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Tiel (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Tiel is gewoon mogelijk bij één partij. Met behulp van deze website vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over elektriciteit van Huismerk Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Tiel.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Eneco, Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall of Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie? In de volgende lijst tref jij de huidige vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten wisselen wel per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €110 tot €215. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Tiel vegelijken. Hieronder zie je geschatte gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Tiel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Tiel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €123,25 €132,75 €140,25
Tussenwoning €108,75 €140,75 €153,5 €163,5
Hoekwoning €130,5 €151,25 €168,25 €178
2 onder 1 kap €147,25 €170 €182,5 €192,75
Villa €179 €200 €214 €223,75
Standaard €124,5 €146,75 €160,75 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (zoals Westland Infra). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een elektriciteitsprobleem in no-time weggewerkt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Tiel? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder tref jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “De verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je binnen no-time middels onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage vind je allerlei “groene” installaties die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Maassluis vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten met 0zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Opvallend veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je het cijfer en recente comments van afnemers voor energiebedrijven Tiel.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Analyseer dus jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tiel kan nu via de pc. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Eerbeek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Tiel gebeurt ook door te investeren in verantwoorde oplossingen als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Tiel vergelijken Eenvoudig een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten