Gas en licht vergelijken Slijkenburg Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energienota. Hierom is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Slijkenburg vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van onze tool kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Slijkenburg [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Weststellingwerf (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Slijkenburg kan gelukkig wel bij één bedrijf. Op basis van de gaslicht-vergelijker vind jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk direct Clean Energy).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit EU, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Slijkenburg.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? Hieronder vind jij diverse populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanzienlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €90 en €210. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Slijkenburg vegelijken. Hieronder detecteer je mogelijke energiekosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Slijkenburg. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,5 €132,75 €140,25
Tussenwoning €109,5 €139 €152,5 €165,5
Hoekwoning €129,75 €150,5 €169,5 €179,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,75 €184,5 €191,5
Vrijstaand €177,25 €200,25 €212,25 €222,75
Modaal €124 €147 €160,25 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Normaal zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Slijkenburg? Of je nu klant bent bij Eneco en UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “led-lampen gebruiken ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij eenvoudig door het toepassen van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage zijn er veel milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Zoals zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Landgraaf vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan ogenblikkelijk de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Sommige contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het cijfer en de laatste recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Slijkenburg.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer altijd de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Slijkenburg kan nu door het internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn regelmatig voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen zodra je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in De Veenhoop afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Slijkenburg? Doe dit door te beleggen in groene systemen als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Slijkenburg vergelijken Simpel een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten