Gas en licht vergelijken Landgraaf Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Landgraaf vergelijken? Voer je adres + verbruik in. Via onze tool kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Landgraaf [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Landgraaf (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Landgraaf is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Aan de hand van deze website detecteer je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Stedin overstappen).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL, groen, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Landgraaf.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand bekijk je de huidige veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €105 – €235. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Landgraaf vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de modale gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Landgraaf. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Landgraaf.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €122,75 €130,5 €140,5
Tussenwoning €108,75 €139,25 €154,5 €164,5
Hoekwoning €131 €150 €167,75 €176,5
2 onder 1 kap €144,5 €170 €182 €194
Vrijstaand €177,25 €198,25 €214 €222,5
Doorsnee €123 €147 €160,75 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Vaak zijn elektriciteitsstoringen in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Landgraaf? Dit is niet afhankelijk van Eneco en/of Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina bekijk jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit binnen no-time door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op dit moment vind je verschillende milieuvriendelijke systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Capelle aan den IJssel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Meer en meer consumenten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Daarvoor lees je het cijfer en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Landgraaf.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bekijk daarom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Landgraaf kan probleemloos online. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn vaak lager vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden als je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Ulestraten afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Landgraaf? Dat kan door geld te steken in “groene” oplossingen zoals pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Landgraaf vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas abonnement afsluiten + aanvragen