Gas en licht vergelijken Ulestraten Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor is het verstandig om te checken welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Ulestraten vergelijken? Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ulestraten [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één compleet abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Meerssen (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Ulestraten is gewoon mogelijk bij één partij. Door middel van onze tool detecteer je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over goedkope tarieven UnitedConsumers).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Ulestraten.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco, Essent of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? In de volgende lijst tref je de meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanzienlijk per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €80 – €220. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ulestraten vegelijken. Hieronder vind jij de modale tarieven voor diverse klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ulestraten. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Meerssen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €123,25 €131,5 €142,5
Tussenwoning €109,5 €138,25 €152,25 €163
Hoekwoning €130,75 €149,75 €167 €177,5
2 onder 1 kap €146 €168,75 €182 €194,25
Bungalow €179 €198 €214,75 €222
Standaard €123 €147 €158,25 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Vaak zijn stroomproblemen heel erg snel beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Ulestraten? Of je nu klant bent bij Eneco of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina achterhaal jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “niet alle radiatoren open zetten ” en “Gebruik zo weinig mogelijk apparaten die warm worden.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Intergas, Nefit of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat binnen no-time middels onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik zijn er meerdere duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtenet, pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is het beste? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Merkelbeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval eenvoudig de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je spot vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Limburg) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Een groeiend aantal woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Ulestraten.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Check altijd de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ulestraten kan vandaag nog online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Epen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ulestraten? Doe dit door geld te steken in verantwoorde oplossingen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ulestraten vergelijken Snel online een licht en gas contract afsluiten en aanvragen