Gas en licht vergelijken Epen Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gasverbruik drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het verstandig om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Epen vergelijken? Geef je woongegevens & energieverbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Epen [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Gulpen-Wittem (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Epen doen de meesten bij één organisatie. D.m.v. de vergelijker tref je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Qwint korting).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Epen.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? In de kolommen hierna bekijk je een aantal meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €80 en €230. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Epen vegelijken. Hierna tref je de gemiddelde tarieven voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Epen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121 €131 €140,25
Tussenwoning €109,25 €139 €154,75 €162,25
Hoekwoning €131,75 €151,75 €169 €176,25
2 onder 1 kap €147,5 €167,25 €181,5 €193,5
Villa €178 €199,25 €212,25 €221,5
Doorsnee €123 €146,75 €159,75 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Epen? Of je nu klant bent bij Engie en Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “korter douchen ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat eenvoudig d.m.v. onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Heden ten dage is er keuzen uit aantrekkelijke groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Westeremden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan à la minute de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas + stroom pakketten met o.a. windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Steeds meer huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en de laatste recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Epen.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Epen werkt direct via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan flink oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Oosterstreek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Epen kan natuurlijk door geld te steken in “groene” installaties zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Epen vergelijken Eenvoudig een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen