Gas en licht vergelijken De Veenhoop Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het verstookte gas zie je terug in jouw energiekosten. Hierom loont het om te checken welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in De Veenhoop vergelijken? Voer je adres & geschatte verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Veenhoop [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. een alles-in-één pakket. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Smallingerland (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in De Veenhoop doe je wel bij één organisatie. Geholpen door de gaslicht-vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Budget Energie 1 jaar contract april 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, zon, groen, wind, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit De Veenhoop.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna achterhaal jij onze vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren enorm per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €110 – €210. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen De Veenhoop vegelijken. Onderstaand vind jij de gemiddelde kosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in De Veenhoop. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Smallingerland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,25 €133,25 €143,5
Tussenwoning €106,5 €139,5 €154,25 €162,5
Hoekwoning €132,5 €149,75 €167,25 €177
2 onder 1 kap €146,25 €168,25 €183,5 €193,75
Vrijstaand €176,25 €200 €213,25 €221,25
Gemiddeld €124 €144,25 €159,75 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In de regel zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in De Veenhoop? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice en/of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand vind jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Remeha of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij meteen aan de hand van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig zijn er verschillende milieuvriendelijke producten die goedkoop verwarmen. Onder andere infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Ulestraten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan direct de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende klantervaring

Veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en de laatste comments van andere consumenten voor energiebedrijven De Veenhoop.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Controleer om die reden jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve info over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Veenhoop werkt meteen online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen toenemen wanneer je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Nagele afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in De Veenhoop? Dat kan door te beleggen in “groene” energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten De Veenhoop vergelijken Snel online een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten