Gas en licht vergelijken Sint Philipsland Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Sint Philipsland vergelijken? Voer je adres en ook verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sint Philipsland [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Tholen (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Sint Philipsland kan gelukkig wel bij één leverancier. Door gebruik te maken van de vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over contract Qwint).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit EU, grijs, groen uit NL, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Sint Philipsland.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? In de kolommen hierna achterhaal jij onze kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €110 tot €220. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Sint Philipsland vegelijken. In het schema hieronder zie je de modale energiekosten voor verschillende klasse woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Sint Philipsland. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Tholen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €121,5 €131 €140,5
Tussenwoning €107 €139 €152,5 €162,25
Hoekwoning €132,5 €152,25 €168 €177,5
2 onder 1 kap €147 €170 €183,5 €191,75
Landhuis €179,25 €198 €212,5 €224,25
Gemiddeld €121,5 €147,5 €160 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal komt dit door de netbeheerder (denk aan Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen in no-time weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Sint Philipsland? Dit is niet afhankelijk van Engie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “wassen op 30 graden ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, Vaillant of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit nu via onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kan je profiteren van meerdere groene installaties die goedkoop verwarmen. O.a. infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Kudelstaart vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan simpelweg de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je ontdekt simpelweg de goedkoopste leverancier (die levert in Zeeland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer hiervoor de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van onder andere groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Goede recensies

Veel huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Hiervoor kan je kijken naar het cijfer en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Sint Philipsland.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk hierom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sint Philipsland kan vlug door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn soms voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden wanneer je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in De Knipe afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Sint Philipsland is ook mogelijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke systemen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie van het gas afgaan. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Sint Philipsland vergelijken Makkelijk & snel een stroom & gas abonnement afsluiten + aanvragen