Gas en licht vergelijken De Knipe Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op je energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in De Knipe vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Knipe [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Heerenveen (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in De Knipe kan gelukkig wel bij één maatschappij. Door middel van deze website detecteer je de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Qurrent contract afsluiten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen uit EU, grijs, wind, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit De Knipe.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie, Essent of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? Onderstaand vind je de huidige kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen wel per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €80 tot €160. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen De Knipe vegelijken. Via de volgende tabel vind je aannemelijke tarieven voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in De Knipe. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Heerenveen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €123 €132 €142,25
Tussenwoning €108 €141,25 €152,25 €165
Hoekwoning €129,25 €149,5 €168,5 €178
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €182 €191,5
Vrijstaand €178,25 €198,25 €213,5 €222,75
Modaal €123,25 €144,25 €161 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in De Knipe? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “het gebruik van lichtdimmers ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij probleemloos door middel van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag bestaan er meerdere groene energiebronnen die op lage kosten draaien. O.a. warmtenet, zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Tzum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste reviews

Meer en meer huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om hier achter te komen check je het cijfer en actuele recensies van klanten voor energiebedrijven De Knipe.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Knipe kan snel door het internet. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak voordeliger dan die voor consumenten. Het voordeel kan groter worden wanneer je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Montfort afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in De Knipe is ook mogelijk door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten De Knipe vergelijken Nu een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten