Gas en licht vergelijken Montfort Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat je verstookt kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Montfort vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Montfort [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Roerdalen (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Montfort is gewoon mogelijk bij één leverancier. Geholpen door deze website vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, zon, wind, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Montfort.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? In de opsomming detecteer je een aantal meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen flink per gezin. De maandelijkse energienota ligt tussen de €85 – €250. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Montfort vegelijken. Onderstaand achterhaal jij geschatte kosten voor populaire klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Montfort. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Roerdalen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,5 €132 €141,75
Tussenwoning €108,25 €140,25 €152,75 €163
Hoekwoning €131 €149,75 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €146 €169,25 €183 €191,5
Bungalow €177,75 €199,5 €215,25 €224,5
Gemiddeld €121,25 €146,5 €159,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Montfort? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Radiatorfolie gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Vaillant of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij à la minute door gebruik te maken van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kan je profiteren van veel milieuvriendelijke energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijv. warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Elsloo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval eenvoudig de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende klantervaring

Meer en meer huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het cijfer en nieuwe reviews van afnemers voor energiebedrijven Montfort.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer altijd de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Montfort werkt onmiddellijk via de pc. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen zodra je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Wijnbergen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke klanten zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Montfort? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Montfort vergelijken Direct een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten