Gas en licht vergelijken Kudelstaart Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te bekijken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Kudelstaart vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruik in. Met behulp van onze tool kun je direct de kosten van gas licht berekenen. Hierna zie je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kudelstaart [Update december 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Aalsmeer (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Kudelstaart is gewoon mogelijk bij één aanbieder. D.m.v. de vergelijker bekijk je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Innova Energie overstappen).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, zon, co2 gecompenseerd, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor december 2023.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Kudelstaart.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit voldoet bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten december 2023

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder vind jij een aantal populaire pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €100 – €240. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Kudelstaart vegelijken. Onderstaand tref jij de nominale gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Kudelstaart. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel zie je het geschatte energieverbruik in de regio Aalsmeer.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122 €132,25 €141,75
Tussenwoning €108 €138,75 €154 €163,25
Hoekwoning €131,75 €152,25 €168,25 €178,75
2 onder 1 kap €146 €168,75 €184 €193,75
Bungalow €178,5 €198 €213,5 €221,5
Gemiddeld €124,5 €145,5 €161 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk is zo’n storing heel erg snel verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Kudelstaart? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en/of Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina tref je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “een efficiënte douchekop kopen ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of neem een HR-ketel van AWB, Nefit, Atag, Intergas of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij à la minute door middel van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen die op lage kosten draaien. Bijv. zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Bunne vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval simpelweg de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende beoordeling

Sommige contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en de laatste beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Kudelstaart.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer dus de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kudelstaart kan vlug door het internet. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energietarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn doorgaans betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen als je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Tzum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Kudelstaart is ook mogelijk door geld te steken in duurzame installaties zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Kudelstaart vergelijken Zonder moeite een elektra & gas contract afsluiten + aanvragen