Gas en licht vergelijken Bunne Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Bunne vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. D.m.v. de energievergelijker kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bunne [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Tynaarlo (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Bunne kan gemakkelijk bij één organisatie. Op basis van deze website zie je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de stappen hieronder (of check E.ON contract mei 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, wind, groen, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bunne.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall, Eneco of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst bekijk jij de top gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen flink per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €80 en €150. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Bunne vegelijken. In onderstaand schema detecteer je aannemelijke kosten voor populaire woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bunne. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122,25 €130,25 €141,75
Tussenwoning €109,5 €138,25 €153,25 €164,75
Hoekwoning €131,5 €151,5 €169 €178
2 onder 1 kap €146,5 €167,25 €184,5 €192
Vrijstaand €177,75 €197,75 €213 €223,25
Modaal €124,5 €145 €161,25 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (als. Enduris). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Vaak is een stroomprobleem binnen een paar minuten verholpen. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Bunne? Of je nu stroom afneemt bij Essent en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina bekijk jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Atag, Nefit of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je zonder problemen op basis van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage bestaan er aantrekkelijke milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Ter Heijde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert zonder problemen de goedkoopste aanbieder (die werken in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Steeds meer woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om dit te weten te komen lees je het klantcijfer en recente comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Bunne.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Analyseer daarom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bunne kan à la minute via internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen wanneer je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Meerkerk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Bunne is ook mogelijk door te investeren in groene energiebronnen als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Bunne vergelijken Vandaag nog een gas & licht contract aanvragen + afsluiten