Gas en licht vergelijken Sint Odiliënberg Vergelijk alle leveranciers en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Daarom is het slim om te controleren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Sint Odiliënberg vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Geholpen door deze website kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sint Odiliënberg [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via één verzamel contract. Het water sluit je af via het waterbedrijf werkzaam rondom Roerdalen (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Sint Odiliënberg doe je wel bij één organisatie. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek contract Pure Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Sint Odiliënberg.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco, Essent of ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna tref jij een aantal populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €80 en €160. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Sint Odiliënberg vegelijken. In onderstaand schema vind je de gemiddelde tarieven voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Sint Odiliënberg. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Roerdalen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €123,5 €130,5 €141
Tussenwoning €109,5 €139,75 €154,5 €163,25
Hoekwoning €132,5 €149,75 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €147 €170,5 €183,5 €194
Landhuis €178,5 €199,25 €212,25 €224,5
Standaard €121,25 €144,5 €158,5 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In de regel is een stroomprobleem heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Sint Odiliënberg? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder ontdek je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “een goede thermoskan gebruiken ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij zonder problemen via onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage bestaan er verschillende duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. pelletkachel, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Kruiningen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan zonder problemen de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste klantervaring

Veel mensen hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om dit te weten te komen lees je het cijfer en betrouwbare meningen van afnemers voor energiebedrijven Sint Odiliënberg.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sint Odiliënberg gaat zonder problemen via internet. Je vindt veel B2B contracten. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in De Kiel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Sint Odiliënberg is ook mogelijk door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Sint Odiliënberg vergelijken Direct een gas & licht abonnement aanvragen & afsluiten