Gas en licht vergelijken Kruiningen Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas dat je verstookt kom je weer tegen in je energierekening. Daarom is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. À la minute gas en licht leveranciers in Kruiningen vergelijken? Voer je adres en verbruik in. Door middel van onze tool kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kruiningen [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Reimerswaal (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Kruiningen doen de meesten bij één organisatie. Dankzij de energievergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Huismerk Energie overstappen).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zeeland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Kruiningen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hieronder achterhaal je de kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren wel per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €115 – €225. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Kruiningen vegelijken. Hierna detecteer je de doorsnee energiekosten voor populaire woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Kruiningen. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Reimerswaal.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €123 €133,25 €141,25
Tussenwoning €107,5 €141,5 €154,25 €163,25
Hoekwoning €132,25 €150,75 €167,75 €177,75
2 onder 1 kap €147,5 €168 €184,5 €191,75
Bungalow €179,25 €198,75 €213,25 €224,25
Standaard €122,25 €147,5 €158,5 €170,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Kruiningen? Of je nu klant bent bij Anode Energie en/of Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder ontdek je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “De koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.” Of koop een HR-ketel van AWB, Nefit, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat snel door gebruik van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van allerlei duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Buitenpost vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan vandaag nog de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Zeeland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Een groeiend aantal mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Daarvoor check je de totale beoordeling en betrouwbare reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Kruiningen.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Check dus de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kruiningen kan vandaag nog in een online omgeving. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn soms gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan flink oplopen als je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Tynaarlo afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Kruiningen is ook mogelijk door een belang te nemen in groene producten zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Kruiningen vergelijken Moeiteloos een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen