Gas en licht vergelijken Buitenpost Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Buitenpost vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Buitenpost [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Achtkarspelen (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Buitenpost kan gelukkig wel bij één leverancier. D.m.v. deze website achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek De Vastelastenbond contract februari 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, zon, groen, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Buitenpost.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE? Hieronder detecteer je onze veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen flink per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €95 en €230. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Buitenpost vegelijken. Onderstaand bekijk jij mogelijke prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Buitenpost. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Achtkarspelen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €120,75 €133,25 €140,25
Tussenwoning €106,75 €138,75 €152,25 €164,5
Hoekwoning €130,75 €151 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €146,75 €169,75 €182,75 €192,5
Bungalow €176,5 €197,75 €215,25 €221,75
Modaal €121,75 €145,75 €159,75 €171

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Buitenpost? Of je nu klant bent bij Fenor of Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “haal opladers uit het stopcontact ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij moeiteloos op basis van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment bestaan er aantrekkelijke “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Ter Apel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan à la minute de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Steeds meer mensen hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Buitenpost.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende advies over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Buitenpost werkt onmiddellijk door het internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan toenemen zodra je meer gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Meeden afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Buitenpost? Dat kan door te kiezen voor duurzame installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Buitenpost vergelijken Eenvoudig een gas en licht contract afsluiten & aanvragen