Gas en licht vergelijken Meeden Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energierekening. Daarom loont het om te bekijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Meeden vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Meeden [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Menterwolde (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Meeden kan gelukkig wel bij één leverancier. Dankzij de gaslicht-vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie vergelijken bij Coteq Netbeheer).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (zon, wind, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Meeden.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket volstaat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Essent, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers? In de volgende lijst bekijk je de veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €115 – €195. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Meeden vegelijken. Onderstaand ontdek je geschatte tarieven voor diverse klasse woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Meeden. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Menterwolde.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €122,25 €130,75 €140,25
Tussenwoning €106,75 €140 €152,5 €163
Hoekwoning €130 €151 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €145 €168,75 €181,75 €191,25
Vrijstaand €179 €199,25 €213,5 €224,25
Doorsnee €121,25 €146,5 €161 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Meeden? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl en HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening beperken kan op verschillende manieren. Hierna tref jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je direct aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Heden ten dage is er keuzen uit diverse milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Easterein vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan eenvoudig de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan zeker de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bronnen als groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende recensies

Enkele mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Meeden.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Analyseer dus het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Meeden kan meteen online. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen zodra je meer gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Wenum Wiesel afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Meeden kan natuurlijk door te beleggen in “groene” producten zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zo draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Meeden vergelijken Snel online een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten