Gas en licht vergelijken De Kiel Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energienota. Hierom is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in De Kiel vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Op basis van deze website kan je als consument gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Kiel [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Coevorden (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in De Kiel doe je wel bij één maatschappij. Op basis van de gaslicht-vergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Powerpeers contract afsluiten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit NL, wind, groen uit EU, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit De Kiel.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? Onderstaand tref je een aantal meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen nogal per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €120 tot €160. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen De Kiel vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de nominale energiekosten voor verschillende type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in De Kiel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Coevorden.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,25 €130,75 €142
Tussenwoning €109,5 €139,75 €155 €163
Hoekwoning €132 €150 €168 €179,5
2 onder 1 kap €146,75 €169,75 €184,5 €193,75
Villa €178,25 €200,5 €212,5 €222,25
Modaal €124,5 €145,25 €159,5 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in De Kiel? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Bijgaand ontdek je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. O.a. “een afwasteil gebruiken ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij ogenblikkelijk door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik vind je interessante milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. O.a. infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Tynaarlo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan vandaag nog de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste maatschappij (actief in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bijv. groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Enkele consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Daarvoor lees je het klantcijfer en recente meningen van klanten voor energiebedrijven De Kiel.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer eerst de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Kiel werkt direct in een online omgeving. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn altijd goedkoperdan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Monster afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in De Kiel? Doe dit door te kiezen voor verantwoorde systemen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Kiel vergelijken Eenvoudig een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen