Gas en licht vergelijken Monster Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar loont het om te bekijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Monster vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Monster [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf in de provincie Westland (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Monster kan gelukkig wel bij één leverancier. Met behulp van de vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk energie van MAIN Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, zon, wind, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Monster.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE, Essent of Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio? Onderstaand zie je een aantal veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen nogal per woning. De maandelijkse energienota schommelt tussen €85 en €180. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Monster vegelijken. Onderstaand detecteer je de nominale gas-licht kosten voor enkele woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Monster. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Westland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,25 €132,5 €141,5
Tussenwoning €106,25 €141 €154,5 €165,25
Hoekwoning €129,75 €151 €169,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,5 €169,25 €184,25 €194,5
Bungalow €176,25 €199 €215 €223,75
Standaard €121,5 €145,25 €161,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Normaliter zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Monster? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor of Qurrent: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “gebruik niet de standby modus ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Intergas of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je moeiteloos aan de hand van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Heden ten dage vind je aantrekkelijke duurzame energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Elsendorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan onmiddellijk de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij doorzoekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van onder andere groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Een deel van de Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de totale beoordeling en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Monster.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk dus de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Monster kan zonder problemen in een online omgeving. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan hoger worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Wijnaldum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Monster kan natuurlijk door te gaan voor duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Monster vergelijken Simpel een gas & licht contract afsluiten & aanvragen