Gas en licht vergelijken Sint Anthonis Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het verstookte gas kom je weer tegen in de energiekosten. Vandaar is het goed om te achterhalen welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Sint Anthonis vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van onze tool kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sint Anthonis [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Sint Anthonis (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Sint Anthonis kan gemakkelijk bij één aanbieder. Met behulp van de energievergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg de stappen hieronder (of check contract Greenchoice).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, groen, wind, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Sint Anthonis.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kies jij voor Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE, Greenchoice of Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst achterhaal je de huidige top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €120 – €225. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Sint Anthonis vegelijken. Onderstaand zie je de doorsnee tarieven voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Sint Anthonis. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Sint Anthonis.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,25 €131 €140,5
Tussenwoning €108 €138,75 €153 €165
Hoekwoning €131,5 €150 €167,25 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €167,5 €182 €193,75
Landhuis €178,25 €198 €214,5 €222,5
Standaard €123,5 €147,25 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is een stroomprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Sint Anthonis? Of je nu stroom afneemt bij E.ON of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder ontdek je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “een goede thermoskan gebruiken ” en “Rolluiken gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit moeiteloos door gebruik van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit veel duurzame systemen die op lage kosten draaien. Denk aan zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Koufurderrige vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan vandaag nog de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot vandaag nog de goedkoopste leverancier (uit Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Meer en meer woningeigenaren willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Sint Anthonis.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check daarom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sint Anthonis kan à la minute via internet. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan hoger worden wanneer je veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in De Blesse afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Sint Anthonis? Doe dit door geld te steken in groene systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Sint Anthonis vergelijken Nu een licht en gas contract aanvragen + afsluiten