Gas en licht vergelijken De Blesse Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op je energierekening. Vandaar is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in De Blesse vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Blesse [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Weststellingwerf (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in De Blesse doe je wel bij één maatschappij. Middels de gaslicht-vergelijker ontdek je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek Fenor contract afsluiten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, zon, grijs, wind, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in De Blesse.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom volstaat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst achterhaal je actuele veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen wel per woning. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €85 tot €180. À la minute de gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen De Blesse vegelijken. Hierna bekijk je de doorsnee kosten voor verschillende woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in De Blesse. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €121 €130,5 €141,5
Tussenwoning €109 €139,5 €154,5 €164,5
Hoekwoning €130,5 €150,25 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €145,5 €167,75 €183,25 €194,5
Vrijstaand €176,75 €198 €213 €221,25
Gemiddeld €122,75 €146,5 €158,25 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Doorgaans is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in De Blesse? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website vind je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “Af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit direct op basis van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Vandaag de dag vind je interessante duurzame energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Tegenwoordig vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Tripscompagnie vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan eenvoudig de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas en elektra abonnementen met onder andere groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Enkele contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven De Blesse.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Blesse kan vlug via de pc. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Mirns afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemingen kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in De Blesse? Dat kan door geld te steken in verantwoorde producten zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten De Blesse vergelijken Eenvoudig een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten