Gas en licht vergelijken Saaxumhuizen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vlug gas en licht leveranciers in Saaxumhuizen vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. Middels deze website kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Saaxumhuizen [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de regio Winsum (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Saaxumhuizen doe je wel bij één organisatie. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het advies van onze experts (of lees verder over verbruik NLE).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Saaxumhuizen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent of ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? Hieronder achterhaal je onze top gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen wel per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €95 – €185. Direct de gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Saaxumhuizen vegelijken. In de tabel vind je de nominale prijzen voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Saaxumhuizen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand tref je het geschatte energieverbruik in de regio Winsum.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122,75 €131,25 €142
Tussenwoning €107,5 €139,25 €154,5 €164,75
Hoekwoning €131,75 €152,25 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €146 €169,25 €184,5 €192,75
Vrijstaand €178 €198,25 €214,5 €224,5
Gemiddeld €124,25 €146,75 €159,25 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Vaak is een stroomprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Saaxumhuizen? Dit is niet afhankelijk van Essent en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand ontdek je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of neem een HR-ketel van AWB, Atag, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit snel met onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Kaatsheuvel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van o.a. zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste reviews

Sommige woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je het eindcijfer en actuele comments van afnemers voor energiebedrijven Saaxumhuizen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer hierom jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Saaxumhuizen kan onmiddellijk via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn doorgaans gunstiger dan de particuliere tarieven. De korting kan groter worden als je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Broek afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Saaxumhuizen gebeurt ook door geld te steken in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Saaxumhuizen vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas abonnement afsluiten + aanvragen