Gas en licht vergelijken Broek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energienota. Hierom is het verstandig om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Broek vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Broek [Update september 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom De Friese Meren (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Broek kan gelukkig wel bij één maatschappij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Leon Zeewolde).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, grijs, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Broek.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom regel je via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Wil jij graag bij Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? In de kolommen hierna bekijk je een aantal top energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €110 – €245. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Broek vegelijken. In de tabel detecteer je de doorsnee energiekosten voor enkele soorten huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Broek. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €123,5 €132,5 €141
Tussenwoning €108,5 €138,25 €152,25 €164,75
Hoekwoning €132 €151,5 €168,5 €179,25
2 onder 1 kap €145 €168,75 €182 €192,5
Bungalow €176,5 €199 €214 €224,25
Doorsnee €124,5 €145,75 €159,75 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. In de regel is een elektriciteitsprobleem in no-time verholpen. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Broek? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor en MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota reduceren is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat vlug op basis van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag bestaan er allerlei groene systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag een goede klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Stuifzand vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan moeiteloos de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot nu de goedkoopste leverancier (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Veel consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor kan je kijken naar het cijfer en actuele recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Broek.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check als eerste het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Broek kan eenvoudig via de pc. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn altijd betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan flink oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Mantgum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Broek gebeurt ook door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zo draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Broek vergelijken Snel online een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen