Gas en licht vergelijken Mantgum Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energienota. Hierom is het goed om te achterhalen welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Mantgum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van onze tool kan je meteen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Mantgum [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Littenseradiel (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Mantgum kan gelukkig wel bij één partij. Dankzij de vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het 7-stappen model (of bezoek energie vergelijken bij Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, zon, grijs, wind, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Mantgum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket voldoet bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? In de kolommen hierna achterhaal jij onze top energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren nogal per woning. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €85 tot €210. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Mantgum vegelijken. Hierna zie je mogelijke tarieven voor enkele soorten woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Mantgum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,75 €131 €142,5
Tussenwoning €108,5 €140,25 €155 €164,25
Hoekwoning €129,25 €151,75 €168,25 €178,75
2 onder 1 kap €144,75 €170,25 €182,25 €191,25
Landhuis €177 €197,5 €214,25 €222,75
Gemiddeld €123,25 €144,25 €159 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Mantgum? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en/of Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze website vind je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “led-lampen gebruiken ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je onmiddellijk door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit verschillende groene installaties die op lage kosten draaien. Neem nou zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is het beste? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Drieborg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval vandaag nog de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet moeiteloos de goedkoopste aanbieder (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende reviews

Sommige contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Mantgum.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Mantgum kan nu online. Men kan kiezen uit B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan sterk oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Warnsveld afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Mantgum gebeurt ook door te gaan voor “groene” energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Mantgum vergelijken Snel een gas & stroom abonnement aanvragen + afsluiten