Gas en licht vergelijken Kaatsheuvel Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt de energiekosten. Daarom loont het om te vergelijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Kaatsheuvel vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Middels de energievergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kaatsheuvel [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier uit de omgeving Loon op Zand (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Kaatsheuvel doe je wel bij één bedrijf. Dankzij gaslichtafsluiten.nl tref jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Energieflex kosten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen, zon, wind, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Kaatsheuvel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie of ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? Hierna vind je de huidige meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €110 en €215. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Kaatsheuvel vegelijken. In de tabel zie je de nominale tarieven voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Kaatsheuvel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Loon op Zand.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123,5 €132 €141,25
Tussenwoning €109,5 €139,5 €154,75 €163,75
Hoekwoning €130,75 €151,25 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €145,5 €170,5 €182 €192,5
Bungalow €178,5 €197,75 €213 €222,75
Doorsnee €123,25 €146,5 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is zo’n storing binnen enkele uren weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Kaatsheuvel? Of je nu klant bent bij Greenchoice en/of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij gemakkelijk met onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage is er keuzen uit meerdere milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Bleskensgraaf vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval nu de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Meer en meer woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en transparantie is noodzakelijk. Daarvoor check je het klantcijfer en de laatste recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Kaatsheuvel.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check altijd de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kaatsheuvel werkt direct online. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Stuifzand afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemingen zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Kaatsheuvel gebeurt ook door te kiezen voor groene systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Kaatsheuvel vergelijken Snel een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen