Gas en licht vergelijken s-Gravendeel Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Vandaar is het slim om te vergelijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in s-Gravendeel vergelijken? Geef je woongegevens en ook geschatte verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in s-Gravendeel [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de provincie Binnenmaas (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in s-Gravendeel is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Door middel van onze tool zie je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over verbruik E.ON).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit EU, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in s-Gravendeel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? Hieronder vind je diverse kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per gezin. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €90 – €215. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen s-Gravendeel vegelijken. In de tabel achterhaal jij aannemelijke kosten voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in s-Gravendeel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Binnenmaas.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €120,25 €131,5 €140,75
Tussenwoning €109 €139,25 €154 €165,5
Hoekwoning €130,5 €150,25 €169,25 €178,5
2 onder 1 kap €145,5 €169 €181,5 €194,25
Landhuis €176,5 €199 €212,5 €223
Modaal €123,25 €146,5 €160 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in s-Gravendeel? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Een waterbesparende douchekop gebruiken.” Of neem een HR-ketel van AWB, Atag, Nefit, Intergas of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je vandaag nog d.m.v. onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van velerlei milieuvriendelijke systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Jistrum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval vandaag nog de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer hiervoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met bijv. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste beoordeling

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie zijn belangrijk. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en de laatste beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven s-Gravendeel.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende details omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in s-Gravendeel gaat moeiteloos via internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn altijd scherper dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Brantgum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemingen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in s-Gravendeel? Dat kan door te investeren in groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten s-Gravendeel vergelijken Snel online een licht & gas abonnement aanvragen en afsluiten