Gas en licht vergelijken Jistrum Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in je energierekening. Hierdoor is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Jistrum vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. Dankzij de vergelijker kan je als consument onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jistrum [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Tytsjerksteradiel (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Jistrum doe je wel bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker ontdek je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Endinet Groep tarieven april 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Jistrum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? In de opsomming ontdek je onze veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €120 en €150. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Jistrum vegelijken. In onderstaand schema vind je de doorsnee kosten voor verschillende soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Jistrum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Tytsjerksteradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €121 €133,5 €142,75
Tussenwoning €108,75 €140,5 €152,25 €163,25
Hoekwoning €129,5 €150,75 €167,75 €179,25
2 onder 1 kap €147 €167,5 €183,5 €193,75
Landhuis €176,75 €198 €213,25 €224,25
Modaal €121,25 €146 €158,25 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Normaal is een stroomprobleem binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Jistrum? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina tref jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Zoals “wassen op 30 graden ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat eenvoudig via onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Vandaag de dag bestaan er allerlei duurzame oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Nederland vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Biezenmortel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan simpelweg de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt simpelweg de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie energiepakketten met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Enkele Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en transparantie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recentelijke comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Jistrum.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check eerst de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jistrum kan eenvoudig door het internet. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen als je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik mag men aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Stitswerd afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke klanten kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Jistrum? Dat kan door te beleggen in milieuvriendelijke producten zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Jistrum vergelijken Direct een gas & stroom abonnement aanvragen + afsluiten