Gas en licht vergelijken Biezenmortel Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het goed om te analyseren welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Biezenmortel vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de vergelijker kan je als consument zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Biezenmortel [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf uit de omgeving Haaren (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Biezenmortel kan gelukkig wel bij één leverancier. Door middel van onze tool ontdek je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over oversluiten Vattenfall).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Biezenmortel.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder ontdek je de veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per gezin. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €105 tot €235. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Biezenmortel vegelijken. In de tabel vind je de nominale kosten voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Biezenmortel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Haaren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122 €130,25 €142,5
Tussenwoning €108 €138,25 €153,25 €164,5
Hoekwoning €130,75 €149,25 €168,75 €179
2 onder 1 kap €144,75 €169,5 €182,75 €192,5
Vrijstaand €179,25 €200,5 €214 €222
Modaal €122,5 €145,75 €159,5 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Normaliter is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Biezenmortel? Of je nu klant bent bij DELTA of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna vind je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Zoals “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, AWB of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Neem kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat à la minute door middel van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Vandaag de dag bestaan er diverse groene producten die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere infraroodpanelen, zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Smallebrugge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan direct de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt vlug de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste klantervaring

Opvallend veel huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Biezenmortel.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Analyseer om die reden jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Biezenmortel kan eenvoudig door het internet. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan groter worden in het geval je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Lievelde afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Biezenmortel? Dat kan door te kiezen voor groene installaties zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Biezenmortel vergelijken Direct een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen