Gas en licht vergelijken Rumpt Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energienota. Daarom loont het om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Rumpt vergelijken? Vul jouw locatie en ook verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rumpt [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest onmisbare voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier werkzaam rondom Geldermalsen (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Rumpt doe je wel bij één organisatie. D.m.v. de energievergelijker tref jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk verbruik Allure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Rumpt.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is gepast in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? In de volgende lijst ontdek je een aantal veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €95 – €220. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Rumpt vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de modale energiekosten voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Rumpt. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Geldermalsen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €122,25 €133,5 €142,5
Tussenwoning €108,5 €138,25 €152,75 €162,75
Hoekwoning €130 €152,5 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €168 €181,25 €194
Vrijstaand €179,5 €200,5 €212,75 €224,25
Gemiddeld €123,5 €145 €159,5 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem heel erg snel verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Rumpt? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten reduceren kan op verschillende manieren. Hierna tref je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of koop een HR-ketel van AWB, Remeha, Vaillant, Intergas of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij eenvoudig via onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig vind je veel “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Jannum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan zonder problemen de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende waardering

Steeds meer Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Rumpt.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Check eerst het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rumpt is à la minute via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Bovensmilde afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Rumpt kan natuurlijk door te gaan voor verantwoorde systemen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Rumpt vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas abonnement afsluiten en aanvragen