Gas en licht vergelijken Jannum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in de energienota. Hierom is het goed om te zien welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Jannum vergelijken? Vul jouw locatie en verbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jannum [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Ferwerderadiel (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Jannum kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de vergelijker achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek Vrijopnaam tarieven mei 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, zon, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Jannum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent of Budget Energie, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind jij onze kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen flink per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €90 – €180. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Jannum vegelijken. Hierna ontdek je de modale prijzen voor enkele soorten woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Jannum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €123 €131,25 €142,75
Tussenwoning €109,25 €141,5 €152,5 €163,25
Hoekwoning €129,5 €152 €166,25 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €167,5 €182,25 €193,5
Bungalow €176,25 €198 €214,5 €223,75
Doorsnee €122,5 €145,25 €158,75 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enexis). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Jannum? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand detecteer je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Intergas, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij moeiteloos middels onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig bestaan er aantrekkelijke verantwoorde installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. infraroodpanelen, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf is het beste? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Beutenaken vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan moeiteloos de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Friesland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste beoordeling

Enkele Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om hier achter te komen check je het klantcijfer en betrouwbare recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Jannum.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer daarom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jannum kan eenvoudig door het internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Stellendam afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemingen willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Jannum gebeurt ook door een belang te nemen in verantwoorde energiebronnen als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Jannum vergelijken Snel een gas en stroom abonnement afsluiten + aanvragen