Gas en licht vergelijken Beutenaken Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas zie je terug in jouw energiekosten. Hierom is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Beutenaken vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beutenaken [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest elementaire aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Gulpen-Wittem (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Beutenaken kan gelukkig wel bij één leverancier. Dankzij deze website ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de stappen hieronder (of check oversluiten HVC).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Beutenaken.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is zat in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio? Onderstaand ontdek je een aantal vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energienota varieert tussen €110 en €170. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dit kan via de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Beutenaken vegelijken. Hieronder vind jij aannemelijke kosten voor populaire soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Beutenaken. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €123 €132 €142,5
Tussenwoning €106,75 €140,75 €152,5 €164,5
Hoekwoning €130,75 €150 €168,5 €179
2 onder 1 kap €147 €170,5 €183,5 €193,5
Vrijstaand €179,25 €199 €214 €224
Gemiddeld €121,5 €145,25 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (als. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Beutenaken? Of je nu klant bent bij Engie of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota verminderen kan op verschillende manieren. Hieronder tref je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “een efficiënte douchekop kopen ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat snel door middel van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van veel verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Slootdorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan onmiddellijk de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Limburg) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Sommige mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het eindcijfer en de laatste meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Beutenaken.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bekijk hierom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beutenaken kan moeiteloos online. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Lierderholthuis afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Beutenaken? Dat kan door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Beutenaken vergelijken A la minute een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen