Gas en licht vergelijken Slootdorp Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Om die reden loont het om na te gaan welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Slootdorp vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. Op basis van deze website kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je snel de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Slootdorp [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest elementaire aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels één verzamel contract. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Hollands Kroon (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Slootdorp is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Door middel van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek vergelijk direct DELTA).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Slootdorp.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio? Hieronder ontdek je de veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren nogal per huis. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €90 – €160. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Slootdorp vegelijken. Onderstaand ontdek je aannemelijke kosten voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Slootdorp. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €122,25 €130,5 €140,5
Tussenwoning €107,75 €141,5 €153,5 €162,5
Hoekwoning €131,25 €149,75 €169,5 €177,25
2 onder 1 kap €144,75 €170,25 €184 €193,5
Bungalow €177 €198,5 €213,25 €224,5
Doorsnee €123,75 €145,75 €160,25 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Normaal zijn stroomproblemen binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Slootdorp? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent en/of Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder detecteer je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat binnen no-time via onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag is er keuzen uit diverse duurzame installaties die op lage kosten draaien. Onder andere zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Landsmeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt nu de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van 0windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Steeds meer Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Daarvoor raadpleeg je het eindcijfer en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Slootdorp.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Analyseer om die reden de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Slootdorp gaat snel door het internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn een stuk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen groter worden wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in De Weere afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Slootdorp is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Slootdorp vergelijken Zonder moeite een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten