Gas en licht vergelijken De Weere Direct leveranciers vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in de energienota. Hierom is het slim om te zien welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in De Weere vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van deze website kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Weere [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de regio Opmeer (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in De Weere kan gelukkig wel bij één organisatie. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker detecteer je de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over De Vastelastenbond 1 jaar contract juni 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in De Weere.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE of ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? In de kolommen hierna achterhaal jij onze veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen enorm per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €90 – €245. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen De Weere vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de gemiddelde gas-licht kosten voor enkele type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in De Weere. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Opmeer.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €123,25 €132 €140,25
Tussenwoning €106,5 €139,25 €154 €164,25
Hoekwoning €131,75 €152 €169 €177
2 onder 1 kap €145,25 €169,5 €184,25 €192
Vrijstaand €177 €199 €215 €222,5
Modaal €121,25 €144,75 €159 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Vaak is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in De Weere? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna vind jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “kouder douchen ” en “Laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij moeiteloos d.m.v. onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Tegenwoordig zijn er velerlei verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Ulicoten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval vlug de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt probleemloos de goedkoopste aanbieder (die levert in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan de optie “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met onder andere groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Sommige mensen hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven De Weere.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Weere is direct via de pc. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Nederhemert afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in De Weere gebeurt ook door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Weere vergelijken A la minute een gas en licht abonnement aanvragen en afsluiten