Gas en licht vergelijken Stellendam Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gasverbruik zie je terug in de energiekosten. Hierom is het verstandig om te checken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Stellendam vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verwachte gas-licht verbruik in. Via onze tool kun jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stellendam [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één compleet abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Goeree-Overflakkee (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Stellendam is gewoon mogelijk bij één partij. Via de vergelijker ontdek je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over stroom van Pure Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, wind, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Stellendam.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna vind je de huidige vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €95 en €230. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Stellendam vegelijken. Hierna achterhaal jij de nominale energiekosten voor diverse type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Stellendam. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Goeree-Overflakkee.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,75 €131 €140,25
Tussenwoning €106,25 €141,25 €155,5 €162,25
Hoekwoning €131,25 €151,5 €169 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €169 €183,75 €193,25
Landhuis €177 €199,75 €213,75 €223,25
Modaal €122 €145,75 €160,75 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Liander). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Normaliter is zo’n storing heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Stellendam? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie en/of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Spouwmuren isoleren.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Nefit of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat moeiteloos middels onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kan je profiteren van velerlei groene systemen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Lierderholthuis vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Opvallend veel mensen kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Stellendam.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stellendam is moeiteloos door het internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn een stuk lager dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan groter worden als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Doldersum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Stellendam? Doe dit door te gaan voor verantwoorde installaties zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Stellendam vergelijken Moeiteloos een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen