Gas en licht vergelijken Doldersum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gasverbruik zie je terug in je energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om te zien welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Doldersum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Via deze website kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Doldersum [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de provincie Westerveld (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Doldersum kan gelukkig wel bij één maatschappij. Via onze tool achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Powerpeers 3 jaar contract maart 2023).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Zoek naar de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Doldersum.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl? Onderstaand ontdek je onze meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €105 tot €230. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Doldersum vegelijken. Onderstaand achterhaal jij de gemiddelde kosten voor populaire type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Doldersum. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Westerveld.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €121,5 €130,75 €142
Tussenwoning €106,75 €141,5 €153 €165,25
Hoekwoning €131,25 €150,75 €168 €176,5
2 onder 1 kap €146,5 €170,25 €184,5 €192,75
Bungalow €177,5 €199 €212,25 €222,75
Doorsnee €122,5 €145,75 €160,75 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (als. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is een stroomprobleem binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Doldersum? Of je nu stroom afneemt bij Engie en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Atag of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat vandaag nog aan de hand van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Tegenwoordig is er keuzen uit velerlei duurzame installaties die op lage kosten draaien. O.a. zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Vinkenbuurt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval moeiteloos de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert meteen de goedkoopste maatschappij (die werken in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van 0zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste klantervaring

Sommige consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Daarvoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Doldersum.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check daarom het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Doldersum werkt gemakkelijk door het internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan sterk oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Nieuwleusen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Doldersum is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Doldersum vergelijken A la minute een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten